Over FeelFree

FeelFree Kitesurf Academy

Met 7 jaar kitesurf ervaring op het strand van Langevelderslag en steeds meer mensen die het kitesurfen ontdekken is het tijd voor een veilige en kwalitatief hoogstaande kitesurfschool op Langevelderslag. Iedereen moet het geweldige vrije gevoel van kitesurfen kunnen ervaren.

 

Wij (Bart en Gijs Wassenaar), van FeelFree Kitesurf Academy, hebben dat ideaal: veilige en kwalitatief hoogstaande kitesurflessen waarna iedereen zich vrij voelt tijdens het kitesurfen. Na het behalen van de IKO instructeurs diploma’s was FeelFree Kitesurf Academy geboren.

 

FeelFree

FeelFree Kitesurf Academy heeft zijn naam te danken aan het geweldige vrije gevoel dat kitesurfen ons nu al zeven jaar geeft. Kitesurfen is de ideale ‘break’ van het dagelijkse leven. Het maakt je hoofd leeg en “houdt de zaag scherp”, zoals Stephan Covey in zijn boek De zeven eigenschappen van effectief leiderschap zegt. Waarna je weer met volle concentratie verder kan met de dagelijkse zaken.

 

Invent your nature

Invent your nature is onze slogan. Wij geloven dat we diep van binnen nog steeds buitenmensen zijn. In de huidige maatschappij vind ons leven vooral binnen plaats. Met kitesurfen beleef je de natuur op een hele speciale en nieuwe manier, je bent een met de natuur.

Dus ga met ons kitesurfen en Invent your nature!

Bart Wassenaar

  • 7 jaar kitesurf ervaring
  • IKO instructor lvl 1
  • 21 jaar

Gijs Wassenaar

  • 7 jaar kitesurf ervaring
  • IKO instructor lvl 1
  • 19 jaar

Kitesurfles Noordwijk - Langevelderslag