Kitesurfles

Kitesurflessen

Wij van FeelFree kitesurf academy bieden verschillende lessen aan. Dit omdat iedereen veschillend is en behoefte heeft aan een andere les.

 

Wil jij een keer kijken of het kitesurfen iets voor jou is, voor het eerst het water in gaan en hierna eventueel nog kijken voor een volgende les? Dan is de basis kitesurfles perfect voor jou!

 

 

Wil jij samen met een vriend of vriendin samen de kitesurfsport ontdekken en heb je al plannen om eigen materiaal aan te schaffen? kijk dan eens naar de drie daagse cursus bij de IKO kitesurfcursussen. na deze drie dagen zijn jullie zelfstandig genoeg om samen verder te gaan! Of willen jullie eerst een uitgebreide basisles? kijk dan bij de privé voor twee les.

 

Is het voor jou al weer een hele tijd geleden dat jij op je board hebt gestaan of wil jij voor de eerste keer op zee gaan oefenen, neem dan een opfrisles!

 

Wil jij graag de één op één begeleiding van een IKO gecertificeerde kitesurfinstructeur? Neem dan een privé kitesurfles, Ook de IKO cursussen kunnen in privé vorm gegeven worden.

 

Kan jij al kitesurfen maar wil jij begeleiding om de backroll of je eerste handle pass te landen? Kijk dan eens naar de trick clinic, onder begeleiding van een IKO instructeur met wedstrijdervaren wordt er gekeken wat de stappen zijn om jouw nieuwe trick te landen!

 

De kitesurflessen vinden plaats op het strand van Noordwijk (Langevelderslag) of in overeenstemming met jou op een andere locatie.

 

Wil jij iets anders? Feel free to contact us, en wij maken een les speciaal voor jou!

Partners

 

 

 

Surfcentrum Langevelderslag

 

 

 

 

Surf and Bike

 

 

 

 

 

Naish kiteboarding

 

 

 

Prolimit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kitesurfles Noordwijk - Langevelderslag